ONZE SPONSORS

Verstegen-Halal-Food-Festival-Sponsor

Verstegen

De foodbranche is volop in beweging. Verstegen is dat ook. Sinds de oprichting in 1886 is Verstegen daarom altijd een belangrijke speler geweest. Dat is ruim 130 jaar anticiperen, creëren en inspireren, maar vooral het leveren van de beste kwaliteit. En dat gaat ver: tot aan de oorsprong. Het heeft Verstegen gemaakt tot wat het nu is: een actief familiebedrijf binnen alle segmenten van de foodbranche: retail, consument, ambacht, foodservice en industrie.

Star keukencenter

Star keuken is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het zo efficiënt mogelijk inkopen en leveren van keukens, van verschillende merken apparaten en alle soorten bladen. Zo kan het dat een keuken geleverd kan worden tegen een gunstige prijs, zonder aan kwaliteit en service in te boeten.

Kookpunt

Met ruim 3.000 vierkante meter is Kookpunt één van de grootste kookwinkels in de Benelux. Met een zeer uitgebreid assortiment aan onder meer keukenapparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben we zo een beetje alles waar de hobby en professionele kok van droomt.

Diva Party Centre

Diva Party Centre is één van de mooiste partycentra in Rotterdam en omstreken en kenmerkt zich zich door haar bijzondere thematische karakter; klein of grootschalig, warm, exclusief en een eigentijdse dienstverlening is waar zij voor staan.

Diva Party Centre

Dahlia Catering is een cateraar die alle specialiteiten uit de Marokkaanse keuken verzorgt.

Feryall

Feryall is gespecialiseerd is sierballonnen voor alle evenementen en feestjes. Een aankleding is pas compleet met mooie ballonnen volledig in thema van het feest. Van ballonbogen tot heliumballonnen. Alles is mogelijk bij Feryall Feestdecoratie.

TOP